Börjat träna igen!

Jajamen, jag har börjat träna igen och det känns helt underbart. Har denna vecka joggat drygt 4 km två gånger + gymmat en gång. Känns så himla bra att komma igång igen. Löser inte många problem, men ger mig glädje, energi, lust och en snyggare kropp. Det gillar jag.

För övrigt är det jättemycket plugg... plus att den här bloggen suger. Men. Vet inte om jag orkar blogga direkt, men tänkte lika gärna fråga, är det någon där ute som VILL att jag ska börja blogga igen? Alltså blogga seriöst igen om mat? Eller träning, vardagsliv, hälsa, matfakta? Något alls? Eller ska jag ge upp bloggen...?

Ät mer

* Spenat
* Bönor
* Grovt bröd
* Fisk

För det är bra grejer det.
Hejsvejs.


så det så

man förolämpar inte sina barns kompisar.

det gör man inte.

Blä på...

... halva mitt jävla liv
... sd
... skolfoto
... kvarglömda skolböcker på en buss samma vecka som man har...
... asmånga prov på en och samma vecka
... familjebråk
... ångest
... sömnproblem
... ingen livslust
... problem på problem
... ont i magen
... orättvisor
... begränsningar
... mitt jävla liv
... en dator som har ngt jävla cpdampproblem
... allt annat som inte funkar just nu.

Gottigottgott

Härligt apelsinthé + mogen nektarin + mörk mintchoklad = lyckad, ack så lyckad kombination!


Heja heja!

Körde min vanliga runda idag som jag knappt har kört på 3 månader, har ju inte tränat överhuvudtaget pga. sjukdom + depression = ingen bra kombination. Och fy satan vad dåligt det gick, haha! Jag skäms ju över mig själv faktiskt. Kände mig som en 80 årig penisonär när jag svettandes nästan kröp fram i uppförsbackarna. Haha, nej fy sjutton, tur att jag tar tag i det här nu! Det behöver jag ju så himla mycket, några kilon ska bort, och sedan skall muskler byggas. Och vad jag har saknat att träna fast jag inte tänkt på det, det är så befriande och SKÖNT efteråt! Nyduschad, öm i musklerna och fräsh energi i kroppen, trots att jag är dödstrött och snart ska sova.

Jag och Nalle Puh får jobba på våra crunches!

Nej, HEJ TRÄNING!, säger jag bara. Håll tummarna för mig och önska mig lycka till nu alla fina bloggläsare. Ska ta mig upp ur den här skiten, ner i vikt, hitta motivation, kondition och MÅ BÄTTRE! Dags att sätta på mig stegräknaren igen! Min stegräknare Bob kan faktiskt förbättra vardagsmotionen mycket, så det är ju bättre att använda honom, än att bara låta honom ligga på sänghyllan och damma! 


Gott mellanmål

Precis kommit hem från läger. Kom ju inte riktigt ihåg att ta med mig tillräckligt med mat, så när vi kom tillbaka till stan från lägret var jag hungrig minsann. Promenerade iväg med min jättepackning hubert till ICA och köpte mig lite gott. Blev supergott, frasigt butiksbakat rågbröd, ett plommon och drickyoghurt från Verum, med smak av skogsbär. Riktigt gott, och mätt blev jag minsann!

Verum Drickyoghurt Laktosfri Skogsbär-vanilj
Verums drickyoghur med skogsbär och vanilj var en god och lätt syrlig drickyoghurt.
Kostade 13 kronor och den är dessutom laktosfri.

Yoghurt (högpastöriserad mjölk, laktasenzym, levande yoghurtkultur samt Lactobacillus rhamnosus LB21), fruktberedning (socker, lingon, björnbär, hallon, förtjockningsmedel pektin och fruktkärnmjöl, arom, surhetsreglerande medel natriumcitrat). Skogsbär 3, 8%. Socker 6%.

 


RSS 2.0