Studenttårta

En av mina goda vänner Lotta med familj har beställt studenttårtor av mig i år, jag blev självklart jätteglad för det! Nu är de bakade och sålda och jag hoppas att den glada studenten blir nöjd. Dock blev inte jag jättenöjd, men de får duga! Här ser ni tårta nr 1, en klassisk gräddtårta med hallonsylt och vaniljkräm. Jag dekorerade med riktiga torkade gula rosor, som passade bra till den ljusa gräddtårtan. Klassiskt och vackert i all sin enkelhet. Självklart använde jag mitt absoluta favoritrecept på tårtbottnar, de blir höga, luftiga och goda - så långt bort från torra, bleka, färdigköpta bottnar man kan komma.

För övrigt så är jag, som ni kanske märker, hemkommen från soliga Göteborg. Jag har haft det bra, klarade av att åka det mesta på Liseberg, njuta en helmysig picknickfestival, men dock tyvärr dra på mig en förkylning, IGEN. Nu är det tredje gången på raken jag är riktigt sjuk, med bara en veckas mellanrum mellan gångerna. Det är sommar, varmt och soligt ute! Jag vill inte sitta inne med halsont, snor, och feber. Vad är detta? Någon typ av sjukdomförbannelse för att jag varit frisk så länge innan denna vår?

Jag får trösta mig med halstabletter, skön musik och någon bra film... Ni får skicka lite styrka till mig så att jag någon gång kan bli frisk igen! Njut lite extra i solen för min skull och skicka gärna en peppande kommentar :o)

Kommentarer
Postat av: Sandra

Krya på dig!!! =)

2010-06-09 @ 13:39:03
URL: http://whatsandrasaid.blogg.se/
Postat av: Filibabba

Åh vilken fin tårta! :)

2010-06-09 @ 21:08:47
URL: http://filibabba.blogg.se/
Postat av: Mia

Åh, vilken fin blogg du har :)

2010-06-10 @ 14:08:09
URL: http://metrobloggen.se/sweetpee
Postat av: Mia

Åh, tack för din fina kommentar. Det värmer verkligen. Och det är klart att det blir bättre, men som du säger så tar det ju tid.

kram

2010-06-10 @ 16:58:54
URL: http://metrobloggen.se/sweetpee
Postat av: lena

krya på dig Frida. :) Du kommer väll på skolavslutningen imorgon :o ?

2010-06-10 @ 20:11:05
Postat av: Lotta

Tårtorna blev väldigtväldigtväldigt bra! Så jag tycker att du ska vara helnöjd! ;D Krya på dig! Kraam!

2010-06-11 @ 23:46:30
URL: http://lenalotta.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0