Hejdå!

Japp, det är ekande tyst på min blogg just nu, och det är ingen direkt kul blogg heller längre! Men jag har rolig information att berätta för er! Jag håller på att skapa en ny blogg på ett annat domän, med ett annat namn. Dels för att jag känner att bloggen behöver en uppfräschning, blir mycket snyggare och bättre ordning på den nya sidan. Men sedan är det även så att jag trakasserats av en psykiskt sjuk släkting som vägrar lämna mig ifred, och jag väljer därför att sluta blogga här då jag inte vill att personen i fråga ska ha någon insyn mitt/min familjs liv. Den nya bloggen är därför "hemlig" på så sätt att jag inte kommer länka till den från min nuvarande blogg.

Men visst vill ni fortsätta läsa det jag skriver? Kommer ladda upp betydligt fler smarriga recept på nästa blogg kan jag lova! Om ni vill fortsätta kunna kika på det jag skriver ber jag er att maila mig på [email protected] och berätta vem just du är :) Så skickar jag bloggadressen till dig, jag blir så glad om ni vill fortsätta läsa trots flytten!

Jag hoppas vi ses på min nya blogg snart, den är just nu under stor och rörig uppbyggnad, men snart är det ordning där med. Kommer börja blogga där om några dagar, så detta blir sista inlägget på fridasrecept. Känns både roligt och sorgligt, det har varit en sådan fin och rolig tid att blogga här, och jag har lärt känna så många otroligt fina människor genom min blogg. Så jag hoppas att ni följer med till nästa steg i mitt bloggande!

Självklart kommer den här bloggen finnas kvar, jag lämnar ju efter mig måånga recept och inlägg. Känns ju totalt bortkastat att bara slänga dem! Så det är fritt fram att gå in här och kika då och då, om man nu skulle känna för det :)

Många kramar från Frida!

Till Lotta

Hihi här får du en bild Lotta! Äntligen en bild som stämmer överens med dina åsikter :D


Utmattad

Sitter i skolan och kikar ut på snöstormen. Vad fasiken är detta? Är så less på vinter att jag skulle kunna spy. Känner mig helt matt och utbränd också till råga på allt. Har massa skoluppgifter att göra varav en uppsatsskrivning till imorgon, men finner ingen ork. Det går bara inte att öppna dokumentet och skriva, förstår inte varför det ska vara så svårt. Jag vet ju att jag kan, men hjärnan bara orkar inte. Har tryckt i mig kesella med yoghurt och en weetabix i hopp om att få lite energi, men icke. Känner mig bara ännu tröttare än förut. Kommer somna som en stock ikväll... åh vad jag längtar till min säng! Men först måste jag skriva uppsatsen.. Jävla jävla skola!!

En gång till.

Jag ska försöka en gång till.
Nu vill jag, känner mig redo, jag vill det här, jag har bestämt mig!!
Håll tummar och tår, önska mig lycka till. Nu ska jag verkligen försöka!


Dåliga dagar

Varför finns de ens? De dåliga dagarna. Skitdagarna. När man vaknar upp och bara inser att nej, idag tar jag mig inte ur sängen. När allting bara känns mörkt och äckligt jobbigt. Jag hatar dem! Är trött på så mycket just nu. Igen. Fasiken också, vad vill livet med mig? Måste börja promenera igen, måste börja rensa skallen. Allting får väl gå åt helvete då, jag orkar inte bry mig. Bara jag står på benen, jag vill inte ha fler sängdagar nu.
¨
Vill fortsätta skriva. Vill lägga till något. Få ut nånting, men får inte fram några ord. Jag är bara så arg, jag är så jävla fucking arg.
Jag hatar dig. Och dig. Jag hatar er! Kan ni bara gå och dö!?!??! SNÄLLA.

Jag vill bort härifrån, jag vill fly långt bort härifrån. Starta mitt eget liv. En ny början. Men jag vet att den snabbt kommer bli lika jävla dålig igen, för det är fortfarande mitt liv, kommer aldrig kunna rymma iväg från mig själv. Fattar inte varför jag sitter här och skriver massa jävla privat skit på den här bloggen, lagomt olämpligt ja. Men det finns så mycket som är olämpligt och fel i den här världen. Jag orkar inte bry mig längre, jag gör tvärtemot alla andra nu förtiden, och det gör mig inget att det gör ont. Det gör så ont.

Kan det snälla bli sommar fort. Eller kan snön åtminstone försvinna fort nu, jag behöver komma ut, helst utan att halka och slå ihjäl mig. Jag vill kunna ta mina nattpromenader med lurarna på och musiken flödande, jag behöver det, dom gör mig starkare. Men nu finns bara elak kyla och kall farlig is. Ni är inte mina vänner, tvärtom, jag hatar er. Kanske borde man flytta till ett varmt land ändå, det kanske gör mig lyckligare, kan ju vara värt att prova.

men först ska jag bli stor. sluta låtsas och bli ärlig. okej... det kommer aldrig hända. men stor ska jag bli. äldre. vuxen. fri. komma bort från all skit som håller mig tillbaka här. om jag kunde skulle jag bränna ner hela huset. dränka det i bensin och tända på. men så får man inte göra. så får man inte ens tänka. jag skulle lämnat alla problem i huset, låtit er brinna inne, och stolt promenerat därifrån.


You are forbidden.

Känner inte alls för att matblogga just nu. Blir ni jättearga? Hoppas inte, har nämligen fått stor lust att bara skriva om mig, typ saker jag tänker på och lite sådär. Inte för att jag tänker så mycket vettiga saker, och sannerligen inte direkt intressanta tankar heller för den delen. Men skitsamma, det är ju frivilligt att läsa, inte sant?

Idag har jag haft ont i hjärtat och bröstkorgen, som en enda lång kramp sedan tolvtiden. Tänkte gå ut och träna och även göra lite styrkeövningar, men vågade inte, var typ rädd att jag skulle få hjärtinfarkt eller något! Mycket mystiskt, men mitt hjärta är lite skumt, det vill inte alltid samarbeta. Så jag har istället spenderat dagen med att se på massa avsnitt av The Tudors, bra tidsfördriv när det fysiska inte vill hänga med! Druckit varm choklad med vispgrädde och ätit glass haha, jag är verkligen den nyttigaste människan på jorden nuförtiden.  Men spelar ingen roll egentligen, bara jag inte äter det varje dag :) Vi avslutar med en liten bild igen, innan jag springer iväg till duschen för att förvandla mig till människa igen inför middag med släkt!


I want to be in your arms,
even though I know I should not imgagine such things...


Mitt i natten

Precis. Det är mitt i natten, och här sitter jag vid datorn - som vanligt. Är jättetrött, fattar inte varför jag inte bara går och tvättar av mig smink, borstar tanden, hoppar ur myskläderna och kryper ner i sängen. Jag vet ju hur skön den är! Känner mig ju bara irriterad och rastlös när jag sitter här, inga roliga hemsidor finns det att kika på heller. Är arg också. Åh. Så komplicerat, lika bra att sova!

Men... Lite till. Lite till... Googlar på tatueringar men hittar inget fint, men lite inspiration kan man väl alltid finna, kanske. Annars är det väl rätt lugnt. Ätit för mycket popcorn, som vanligt. För mycket salt också, jag dränker alltid mina popcorn i salt, rätt äckligt i slutändan haha. Så nu har jag ont i hela munnen, bra jobbat Frida, du är så intelligent! Näe, vilket fruktansvärt onödigt och ointressant blogginlägg hörrni! Kan ju berätta att jag börjat se på The Tudors, har säsong ett och två bredvid mig på kökssoffan. Väldigt bra måste jag medge. Nej, nu ska Fridan sova. Åh, det ska bli så skönt!!


Godnatt alla där ute!


Torsk med fetaostkräm

Alltså mat. Mat mat mat! Hur kan det vara så otroligt gott ibland? Jag förstår inte hur jag lyckas haha! För någon dag sen var det dags för fisk hemma i vårt hus. Vanlig, tråkig torsk, är så trött på att bara panera, steka och servera med majonäs och stuvad spenat, ni vet, den varianten man alltid kör. Varianten man låtsas att man inte tröttnat på, bara för att den råkar vara enklast.
Men jag har tröttnat!

Detta resulterade i en att torskrätten förnyades rejält. Blandade ihop fetaost, sweet chilisås, vanlig chilisås och lite hackade soltorkade tomater. Och så lite timjan på toppen. Och torsken underst, såklart. Var lite osäker på om det skulle bli gott, men oj oj, helt underbart! Smakorgasm, som min vän Lotta brukar säga! Vill ni ha en ny enkel fiskrätt som är galet god? Men köp hem en liten fetaostbit, gärna den billigare så blir plånboken glad - och gör denna rätt!

Jag har en bild... men jag hittar inte kamerasladden! Så typiskt, nåja ni får nöja er med bara receptet så länge, det är ju trots allt det viktigaste!

1 fetaost
några soltorkade tomater
3 msk sweet chilisås
2 msk chilisås
timjan
torsk

1. Hacka featosten och tomaterna. Blanda alla ingredienser till en kräm, den måste inte vara helt slät, är bara gott med lite småbitar av fetaosten.
2. Smeta ut över torsken. Skjutsa in i ugnen på 200 grader, ca 15 min. Lite sweet chilisås är gott till.
(Fast ja, enligt mig så är ju sweet chilisås gott till nästan allt... utom ärtsoppa då kanske, men det är nästan det enda undantaget. Hihi!)

Enklast & Godast!!


Förlåt

Vissa dagar är jag en irriterande elak jävla bitch. Det är inte er det är fel på, det är bara jag.
Ni vet hur jag är, jag är upp och ner. Jag hoppas ni förstår.


as brothers we will stand, and we'll hold your hand...


_________________________________________


Salt råggröt

Dagens gröt blev något av ett misslyckande. Jag brukar vara jättenoga med att inte salta för lite i gröten, för då blir den så smaklös och tråkig. Idag råkade jag dock i prinicp dränka min gröt i salt, vilket resulterade i en väldigt äcklig gröt. Men duktig som jag är åt jag snällt upp den... Dränkte den istället i massa lingonsylt och mjölk haha, annars hade det inte gått att svälja den. Nej fy, i fortsättningen kommer jag vara noga med att inte salta för mycket istället! Hur som helst är gröt gott, speciellt såhär på vintern.


För övrigt är jag hemma idag från skolan.
Kvällen igår slutade med hemskt migränanfall och idag känner jag mig utmattad,
med en fortsatt envis huvudvärk i skallen


RSS 2.0