.

Nej nu skiter jag i den här jävla bloggen.

Och Du. Du kan bara dra åt helvete. Din jävla fittjävel jag hatar dig så innihelvete. Hämta dina jävla kläder och ditt ruttna jävla skit så vi blir av med dig för en sista gång. För i helvete! Om det nu finns ett helvete så kommer du brinna där i evighetens tid, och jag kan fan lova att du kommer plågas tills du spyr!

Förlåt!

Uppdaterar ju aldrig, fastän jag vet hur irriterande tråkigt det är med tysta bloggar. Man vill att det ska hända något, ha uppdateringar! Men jag orkar inte ens blogga haha. Jag är helt slut, orkar inte anstränga mig. Imorgon ska jag bara baka julgodsaker och pepparkakshus hela långa dagen och njuta av julen. Har flera recept med bilder som bara ligger och väntar på att få bli publicerade men ja, jag orkar inte skriva ihop det hela. Kan dock utlova lite pepparkakshusbilder imorgon, planerar på att bygga en hel liten by! :)

Zumba!

Idag hade vi Zumba på idrotten haha :D Ni vet det där träningsprogrammet de gör reklam för på tv-shop? "Det är såå roligt och en jättebra träning" typ! Hur som helst är det dans, lite "skaka-på-rumpan" á la Shakira. Väldigt mycket kondition- och kordinationträning med fokus på mage och rumpa. Otroligt roligt, jag som gillar att dansa och speciell lite "såndär" dans!  Svetten bara rann! Hade jag råd skulle jag börja träna på gymmet som har zumba-passen hah, men jag får väl kanske nöja mig med en dvd från tv-shop!


Undersök om de har Zumba på ditt gym - och prova isåfall!


Vit kladdkaka med saffran

Hittade detta recept på bloggfamiljen men har gjort om det lite. Kakan är så sjukt god! Alldeles krämig och perfekt! Jag gräddar kakan i ca 10-15 min och den blir helt perfekt kletig och god. Helt underbart alternativ till tråkiga lussebullar och torra saffranskakor. Har ni inte provat än? Men vad väntar ni på, sätt igång och baka!!


Ser ni hålet mitt i kladdkakan?
Ollie lyckades hoppa upp på bänken och ta sig en bit haha :)
Fast han kanske hade en plan, för nu kan ni verkligen se hur härlig och krämig den är inuti!


Ingredienser
2 dl strösocker
2 dl vetemjöl
3 ägg
5 msk vaniljsocker
1 nypa salt
125 g smör
100 g vit choklad
1 påse saffran á 0,5 g


1.
Sätt ugnen på 200 grader.
2. Smöra och bröa en form med avtagbar botten.
3. Smält smör, choklad och saffran i en skål i mikron.
4. Blanda sedan ihop alla de torra ingredienserna, tillsätt smörblandningen och rör tillsist ner äggen. Häll smeten i formen.
5. Grädda i 10-15 minuter i mitten av ugnen. Låt svalna och ät ljummen, eller kall från kylskåpet. Jag tycker ljummen är godast, med en kopp varm glögg till :)


Köttfärspaj

Igår bjöd jag morfar och hans kära Anna över på middag! Det blev väldigt mysigt med massor av tända ljus, god mat och prat. Kände för att göra en liten adventspaj och inspirerades av en bild jag kommer ihåg från ett tidningsutklipp, en paj med coctailtomater! Så det fick det bli. Dock blev min paj lite smaklös, så jag har lagt till det jag saknade i receptet - så ni som provar denna paj kommer inte bil besvikna, för mums, den var riktigt god redan innnan! :D


Pajskal
1 dl grahamsmjöl
2 dl vetemjöl
½ tsk salt
100 g smör
2 msk mjölk

1. Mixa alla ingredienser i en mixer.
2. Tryck ut i pajform och ställ in i kylen en halvtimme.
3. Sägg ugnen på 200 grader, grädda i 15 min.

Pajen
300 g köttfärs
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
paprikapulver, franska örter, salt och peppar - lite av varje
2 dl vispgrädde
1 pkt färskost vitlök och örter
1. Hacka löken, riv vitlökten och stek detta i en gryta med olivolja.
2. Tillsätt köttfärsen och kryddorna. Genomstek.
3. Tag bort från plattan och låt svalna lite. Rör sedan ned färskosten.
4. Vispa grädden och rör försiktigt ned den. Fyll det gräddadet pajskalet.

Äggstanning
2 dl mjölk
3 ägg
1 näve riven ost
ost att riva ovanpå
coctailtomater

1. Vispa samman ägg och mjölk, tillsätt lite salt och peppar.
2. Blanda ned osten. Häll äggstanningen över pajen, riv ost på toppen.
3. Tryck ned halverade coctailtomater. Grädda pajen i 15 min eller tills den ser färdig ut!

 


Köpt risgrynsgröt!

Igår tog min yoghurt slut på skolan, för er som inte vet så äter jag nämligen frukost på skolan varje dag, eftersom jag måste åka så tidigt hemifrån. Kylen är jättedålig och flera gånger har min fill eller yoghurt blivit dålig bara över helgen trots bra datum. Därför valde jag att inte behöva köpa en ny yoghurt och släpa hem den - istället kände jag för något varmt och juligt! Då blev det naturligtvis risgrynsgröt, färdig på "korv" ni vet. Värmde gott i magen tillsammans med lite hallonsylt!

Jag hade aldrig ätit köpt risgrynsgröt förut, och jag kommer nog inte göra det igen heller - om det inte krisar som idag. Är så glad att vi i min familj alltid lagat vår egen risgrynsgröt, för den är så mycket godare! Visst var denna helt okej, men det var något annorlunda som saknades i smaken och själva riskornen kändes så uppsvullna och svampiga på något vis.

Imorgon gäller det!

Imorgon är det dags för första luciaframträdandet - där jag ska vara Lucia! Kommer säkert svimma av nervositet, få brännande stearin i ansiktet och mitt hår kommer börja brinna. Okej, ja, jag är jättenervös. Att jag ska sjunga fyra verser solo gör inte saken bättre heller. Att det även faktiskt låter bra när jag sjunger själv eller inför mina vänner, men piss när jag sjunger inför klassen känns inte heller så kul. Åh, varför har man inte typ ett inbyggt stämjärn i halsen?


Lucia förra året! Jag längst ut till höger, sett härifrån haha :D


Fokusera.

Har en uppsats jag inte börjat skriva på som ska inlämnas imorgon. Har ett liv som bara går fel hela tiden. Allting rasar omkring mig och det finns ingenting jag kan göra. Är less och trött, kraftlös och svag. Om det finns en gud har han gett mig en förbannelse. Ingenting går rätt och nu vill jag bara ligga i min säng. Vet inte ens varför jag skriver det här. Olämpligt. Jag bryr mig inte. Vill bara skita i allt och rymma härifrån. Bort från allt. Bort från mig själv.

Meningslöst

Nu förtiden är jag bara arg, ledsen och tråkig. Ingen idé att blogga då.

RSS 2.0