Rice krispies

Dags för ännu ett frukosstest av müsli och flingor. Denna gång är det dags för en stor barnfavorit, nämligen de gamla hederliga rice krispies som många barn växt upp med. Dock var jag inte ett av dessa barn, vilket jag är mycket tacksam för!

Vad är detta egentligen, puffade riskorn som innehåller massor av luft och socker? Man blir inte mätt, de är inte speciellt smakfulla och inte heller trevliga att ha i munnen. Fibrer, är ett ord som inte existerar kring dessa puffiga småkorn. Nej, då är havrefras mycket bättre!


Smak: Smakar inte mycket alls. Det mest frasar i munnen. Söndersmulade luftiga cornflakes?
Konsistens: Puffade riskorn, krispigt och frasigt. Ganska gott. Med kornen blöts väldigt snabbt upp och blir blöta och slemmiga... Rice krispies passar dock bra att göra gott godis på, tack vare de krispiga små kornen!
Ingredienser: Ris (98%), socker, salt, glukossirap, maltextrakt (korn).
Sockermängd: 10%
Betyg: 1/5


Kommentarer
Postat av: mikka

svar: jag stannar för att Benjamin skall vara glad :)

2010-03-31 @ 12:37:05
Postat av: Sophia

Vilken bra blogg du har.



Blev sugen på tacospaj. Kan man göra det på quornfärs? Kan man portionera upp och frysa in?

2010-04-01 @ 15:22:51
URL: http://uluckything.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0