Egen risifrutti



kokt & kall matvete
naturell yoghurt
lite vaniljsocker
hallon

Godare & Nyttigare


Kommentarer
Postat av: baktokig

jag brukar också göra egen risifrutti ibland, men den görs med lika del vaniljyoghurt och naturell keso (fruktsmak borde väl funka det med?) ihop rört och toppad med bär eller hemkokt sylt. Det blir mkt godare och mkt billigare än köpefruttin, så tummen upp till det!



din variant låter spännande den med, synd bara att vi aldrig har matvete hemma. Men jag kanske kan köpa en burk färdig kokta matvete och använda, det blir nog enklare och mamma behöver inte störa sig på att jag börjar koka massa kontigheter i köket ;)



allt bra med dig frida?

Kram Linnéa, Baktokig

2010-06-21 @ 09:26:37
URL: http://baktokig.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Spännande med matvete ;-) hehe, känns liksom.... fel :P haha

2010-08-20 @ 19:21:47
URL: http://rebeccacecilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0