Hejdå Sockermage!

Jag har tappat kontrollen lite och låtit suget bestämma vad jag stoppar i mig sedan jul. Det har blivit som att jag fastnat i "Jul-andan" - att mysäta och vila. Men, nu börjar jag säga ifrån, det är inte roligt att se en liten sockermage i spegeln istället för magmuskler, som faktiskt kikade fram lite förut innan jullovet. Jag börjar med en Detox, eller vad man nu vill välja att kalla det, alltså inget tillsatt socker. Dvs. låta bli marmelad, godis och annat sött. Jag skall hålla mig till påsken hade jag tänkt!


HEJDÅ SOCKER

Detta handlar inte om någon bantning eller liknande, för trots att jag gått upp i vikt så är jag inte tjock. Det handlar mer om att ta hand om sin kropp, forma den stark och snygg - så som jag vill ha den! Jag vill orka springa, lyfta och kämpa - inte sitta hemma och sukta efter socker.

Man kan säga att jag verkligen längtar tills vägarna är fria från snön igen, så att man kan ge sig ut på vägarna och jogga. Känna svetten komma krypande, utmattningen när passet är klart och lugnet och lyckan när man står i duschen och pulsen sakta börjar återgå till det normala. Gud så jag längtar! Men tills dess får jag kämpa på med lite inomhusträning, pilates, simmning och lunchpassen i skolan. Till helgen blir det nog 1 mil på skidorna :)


VÄLKOMMEN ENERGI!Kommentarer
Postat av: malin

jag är nog bara supper trevlig :D <33

hahah, nej men jag tror inte vi känner varnadra.

vad ska du göra idag ? :D <33

2010-02-11 @ 11:38:38
URL: http://lifebymk.blogg.se/
Postat av: L I N N É A - hablingbo töis!

FRÅGESTUND PÅ BLOGGEN!

snälla,söta,rara! fråga några/en frågor?

2010-02-11 @ 15:00:55
URL: http://barfotasyster.blogg.se/
Postat av: s

Jag är påväg in i en socker period jag med ;)Börjar man äta socker en gång så är man fast i dess fälla! Dålig, dålig vana.

2010-02-11 @ 17:56:16
URL: http://ziggi.blogg.se/
Postat av: malin

okejs, jag har varit på cirkus idag ja.

jag körde mest tyg, men det var hätte kul :D <3

2010-02-11 @ 21:17:56
URL: http://lifebymk.blogg.se/
Postat av: Julia

Jag kör samma sak har jag bestämt sedan en tid tillbaka! Inget godis mm. förren mars är slut, minst! Och jag längtar oxå tills man kan börja springa, så härligt :)

2010-02-13 @ 12:08:03
Postat av: Nicole

Mm, så gott allt på understa bilder ser ut! Kram Nicole

2010-02-28 @ 13:58:23
URL: http://sanzetth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0