Bönsallad med äpple

Värme! Idag har vi åkt till havet och sedan åkt runt, runt, runt. Jag åt sommarens första pinnglass, det blev en magnum, den med vit choklad och yoghurtglass, mumsi. Fast personligen föredrar jag hemmagjord yoghurtglass direkt från glassmaskinen...Hur som hellst, glass kan man inte äta hela tiden, och inte till middag, så här kommer vår enkla och goda sallad. Det blir mycket sallade på sommaren, men vad gör det, när man är en salladsälskare som jag?

2 portioner
1 tetra ZETA ekologiska blandade bönor
1 liten burk majs, änglamark
några blad isbergssallad
3 cm gurka
4 cocktailtomater
½ grönt och syrligt äpple
ett knippe babyspenat
färsk basilika och ev. rosmarin, torkad eller färsk
citronpeppar,salt och olviolja

1. Skölj alla grönsaker och skiva dem sedan i önskad storlek.
2.Blanda alla grönsaker + äpplet.  Häll av spadet från bönorna och skölj av dem. Lägg  bönorna överst på salladen och krydda dem med rosmarin, salt och peppar.
3. Ringla över lite olivolja, färsk skivad basilika, salta och peppra. Blanda och servera!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0