Stekta soltorkade tomater med chili
Ett gott tillbehör till mycket, t.ex. plockmat, som jag serverade i helgen, men även ypperligt gott till rykande nykokt pasta. Soltorkade tomater är så himla gott, så när du väl ska äta dem, snåla inte på de skrynkliga små röda. Mumsa och njut ordentligt istället!
soltorkade ätklara tomater på påse
(alltså inte sådana på burk i olja, men hittar du inga andra går dessa också bra)
chilipasta, ex. harissa alt. färsk hackad röd chili, men det blir inte riktigt samma sak
olivolja
1. Hetta upp olja i en stekpanna.
2. Stek tomaterna tillsammans med en klick chilipasta efter smak.
Gott till är också någon typ av ost, ex. mozzarella, parmesan, fetaost
Kommentarer
Postat av: Björn
Det var verkligen super gott och trevlig att vara hemma hos dig, det måste vi alla göra om någon gång, Kram Kram :)
Postat av: Lotta
Det var supergott och jättetrevligt! :D
Trackback