Indisk kikärtsgryta med sting
När jag blandar kryddor hej vilt, ja då kan vi kalla det indiskt. Hur som helst, brukar det bli starkt och gott.


4 pers
* finns som KRAV-produkt
Koriander
Spiskummin
Tandoori
Paprikapulver*
Svartpeppar*
Salt
Soja
(Ketchup)*
Kardemumma
Ingefära
Passerade tomater*
1 stor burk kikärter* och 1 stor burk böngroddar
1 liten kålrot*
2 vitlöksklyftor*
1 röd/gul lök*•1. Hacka kålroten och löken, pressa vitlöken. Fräs detta i en gryta. Tillsätt sedan passerade tomater och alla kryddorna efter smak. Om du vill, söta med lite ketchup. Låt puttra en stund.
•2. Klart! Servera med couscous eller något annat tillbehör i grynform du har hemma.
Kommentarer
Postat av: Emma
Det här ska jag ta och prova, älskar indisk mat!!!
Trackback