Kall fläskfilé & avocadotallrik

Åt nyss denna mycket goda middag. En lätt måltid såhär mitt i värmeböljan, även fast klockan visade 17.00 visade termometern 29 grader utomhus, det är varmt. Något som inte var varmt var dagens middag, kall marinerad fläskfilé från gårdagens grillning, tillsammans med avokado, ägg och lite dill. Perfekt.

2 portioner
4 skivor riktigt kall fläskfilé
1 mogen avokado
2 cocktailtomater
ett litet knippe färsk dill
2 kokta, kalla ägg
babyspenat
några färska blad basilika

1. Lägg upp babyspenat på två mindre tallrikar.
2. Dela avokadon på hälften. Skär tomaterna i fyra klyftor fast inte riktigt igenom, så att de fortfarande håller samman.
3. Lägg upp babyspenat, avokado, fläskfilé och de skalade kokta äggen på 2 mindre tallrikar. Lägg tomaten i avokadon, dekorera med dill och färsk basilika, både för smak och sinne. Strö över halvssalt. Njut!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0