Grov kantarellsmörgås

Det blev en smörgås till middag, med stekta kantareller och karljohansvamp, lite gurka, paprika och en rejäl nypa flingsalt. Tänkte först göra pasta med kantarellsås, men kantarellsmaken blir godast naturell. Någon dag framöver skall jag dock göra en pastasås med kantareller, har blivit lite sugen på det nu. Det kan ju dock bli lite slemmigt med pasta, sås och svamp, men jag tror att jag har en idé... :)

Aja, detta är inte ett recept direkt, mera ett litet tips till vad man kan göra med dessa ljuvliga guldgula svampar.



Kommentarer
Postat av: Sophie

Åh mitt solrosbröd :D

2009-07-27 @ 18:24:16
URL: http://ziggi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0