Köttbullar med sardeller

En anings annorlunda köttbullar med en god brytning av härligt salta sardeller. Sardeller är faktiskt en av mina favoritingredienser, älskar hur de bidrar med torr sälta och god smak! Dessa köttbullar blir saftiga och goda, och för oss räcker denna sats till 8 portioner. Det är så smart att rulla många och frysa in, så enkelt att bara tina upp ur frysen och koka lite pasta till. Det kallar jag snabbmat!



600 g köttfärs
5 sardellfileer
1 msk vetemjöl
1 dl mellangrädde
1 dl keso
en nypa franska örter (frysta)

1. Hacka sardellerna.
2. Blanda alla ingredienser till en smet. Rulla, rulla.
3. Värm upp olja och smör i en stekpanna. Stek köttbullarna ca 10 minuter, tills de är genomstekta. Servera med grönsaker och pasta (och ketchup...).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0