Söndagsmiddag och helstekt kyckling




Helstekt ekologisk kyckling från bosarp med massor av vitlök, löjligt god brunsås, ungsstekta potatisar och rotfrukter.En prefekt söndagsmiddag. Bosarpkycklingen finns i några affärer runt om i landet och är verkligen värd att leta efter. Den är dyrare än vanlig kyckling, men djuren har haft det betydligt bättre, fått picka utomhus och leva längde.
En kyckling kan kosta ca 300 kronor. Mycket? Nej, egentligen inte. För en enda kyckling räcker till 12 portioner, alltså fyra middagar för vår familj på 3 personer. I slutändan är det relativt billig, nyttigt och verkligen bra för djuren och miljön!!


Ett gott avslut på en bra vecka


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0