Rena fräscha fisken

Att tillaga fisk bör göras med minsta minimala ansträngning, att bevara fiskens naturliga smak och inte förstöra med många starka kryddor. Enkelt, snabbt och lika gott som på en riktigt dyr restaurang.

  • Smörj en form med smör, lägg i torskfileér. Blanda ihop 1 liten klick smör med mycket finhackad färsk basilika och persilja, pressa ned en vitlöksklyfta, salt och peppar. Lägg det på fisken.
  • Grädda i ugn tills genomstekt. Tag vara på vätskan från fisken och gör sås på den, addera bara 1,5 dl grädde 1 dl mjölk, maizenamjöl och klippt gräslök.
  • Servera med quinoa och en god krämig sallad med avocado. Enkelt, lätt, och underbart ljuvligt!





Kommentarer
Postat av: Sophie

Den e typ utrotningshotad va? Torsken asså.

2009-08-09 @ 20:18:06
URL: http://ziggi.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Tack för det du skrev. Om du vill se calle kan du kolla denna länk http://MYMICA.bilddagboken.se/p/show.html?id=301476593&directlink=1 han vill inte att jag lägger upp bild på bloggen ;P

2009-08-09 @ 22:30:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0