Pasta med ädelostsås

Skaferriet proppfullt med pasta, en fin liten mögelost i kylskåpet och en wokpåse som bara tar plats i frysen, wops så har man en färdig middag på några minuter! Enkelt, gott och alldeles lagomt helglyx. Glöm inte att spara lite ost att smula över maten :)

2 portioner eller mer
1 tetra matlagningsgrädde 15% (2,5 dl)
1 bit mögelost á 140g
½ dl vitt vin
1 påse frusen wok ca 500g
2 krm svartpeppar
½ tsk salt
ca 4 dl pasta

1. Sätt på pastavattnet och koka pastan.
2. Häll olja i en gryta, gärna citronolja. Woka wokmixen.
3. Värm upp grädden, smula ned ca 100 g ost. Tillsätt vin och kryddor. Låt puttra samma.
Servera allt tillsammans med lite smulad ost på toppen.


Kommentarer
Postat av: Visan

Mögelost! yummie! Det är jättegott med pasta till det, har nästan glömt bort att man kan ha det ihop, brukar nästan bara bli mögelost till grillat. :)

2010-02-22 @ 21:26:48
URL: http://visansgoda.blogg.se/
Postat av: heh

är det stora makaroner eller bara en väldigt liten portion :P ?

2010-04-16 @ 23:25:48
Postat av: Frida Hansson

Svar till "heh": Det är ganska stora makaroner, om du ser skivan av gul morot så ser du att en makaron har lika stor diameter som en morot där den är bredast. Och så var det ingen jätteportion heller, haha. Men ja, stora sånadära "hjul"-formade makaronisar :o) Hhaha hur så?

2010-04-17 @ 15:15:16
URL: http://fridasrecept.blogg.se/
Postat av: Frida

Svar Visan: Ja, älskar alla lagrade ostar och dessert/mögelvarianter. Mums, passar till så mycket, testa att fylla lax i ugnen, MUMS :D

2010-04-17 @ 23:30:24
URL: http://fridasrecept.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0