Sveriges knasigaste macka!

Jag blev så glad! Jag vann en tävling där sveriges knasigaste smörgås korades, det var denna smörgås jag vann med :)

Det piggar verkligen upp min vardag nära sådana roliga saker sker, och kika här, på alltommats hemsida, en hel atrikel om mig. Kanske inte låter så stort för världen, men jag har aldrig förr varit med i en artikel!






Kommentarer
Postat av: Sophie

Åh det är supergott med kiwi och jordnötssmör!

Grattis till att du vann :)

2009-11-05 @ 19:34:31
URL: http://ziggi.blogg.se/
Postat av: Anna

jag har aldrig ätit jordnötssmör, helt enkelt därför att jag fått för mig att det är vääääldigt onyttigt. Och jag är rädd att om jag börjar äta det så blir jag beroende och det vill jag inte. Men denna macka verkar så "knasig" att man nästan borde prova :-) för ett tag sedan började jag äta skivad banan på mackan när jag ibland tröttnar på det vanliga med ost och skinka. Och det var ju gott trots att sambon rynkar på näsan när jag kommer med min bananmacka.

2009-11-10 @ 10:44:06
Postat av: Frida

Svar Anna: Roligt att du börjat prova annorlunda pålägg :) Jag tycker du borde prova jordnötssmör, för om du tycker om jordnötter kommer nog jordnötssmör falla dig bra i smaken. I princip alla nötter är nyttiga och innehåller det bästa fettet, som du bland annat även kan finna i Avokado. Så jordnötssmör kan du äta med gott samvete, det är riktigt nyttigt! Jordnötssmör är dock väldigt kaloririkt, så det är inget som man kanske borde äta riktigt varje dag, och efter ett tag så tröttnar man ju. För mig går det i perioder, men när jag äter jordnötssmör så orkar jag inte bry mig om att det är kaloririkt, för tycker man något är riktigt gott skall man unna sig det! Det är bättre att njuta ordentligt och äte lite mer sällan, än att snåla! Så alla där ute: Njut av erat jordnötssmör med gott samvete, det ÄR nyttigt! :)

2009-11-10 @ 19:11:26
URL: http://fridasrecept.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0