Pastasås
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
olivolja
1 squash
(ev. lite kassler)
1 msk soja
½ burk marinerade kronärtskockor
1 burk crème fraiche paprika & chili - smak
1. Sät på pastan.
2. Skala och skiva löken, tvätta och hacka squashen, hacka ev. kasslern.
3. Stek löken och pressad vitlök i olivolja. Tillsätt sedan squashen och sedan ev. kasslern.
4. Häll på 1 msk soja, crème fraiche och låt detta puttra under lock tills pastan är klar. Lägg mot slutet av koktiden kronärtskockorna ovanpå pastasåsen, och låt dem värmas under locket.
2 vitlöksklyftor
olivolja
1 squash
(ev. lite kassler)
1 msk soja
½ burk marinerade kronärtskockor
1 burk crème fraiche paprika & chili - smak
1. Sät på pastan.
2. Skala och skiva löken, tvätta och hacka squashen, hacka ev. kasslern.
3. Stek löken och pressad vitlök i olivolja. Tillsätt sedan squashen och sedan ev. kasslern.
4. Häll på 1 msk soja, crème fraiche och låt detta puttra under lock tills pastan är klar. Lägg mot slutet av koktiden kronärtskockorna ovanpå pastasåsen, och låt dem värmas under locket.
Kommentarer
Trackback