Indisk kikärtsgryta med sting

När jag blandar kryddor hej vilt, ja då kan vi kalla det indiskt. Hur som helst, brukar det bli starkt och gott.

4 pers
* finns som KRAV-produkt
Koriander

Spiskummin

Tandoori

Paprikapulver*

Svartpeppar*

Salt

Soja

(Ketchup)*

Kardemumma

Ingefära

Passerade tomater*

1 stor burk kikärter* och 1 stor burk böngroddar

1 liten kålrot*

2 vitlöksklyftor*

1 röd/gul lök*

•1.       Hacka kålroten och löken, pressa vitlöken. Fräs detta i en gryta. Tillsätt sedan passerade tomater och alla kryddorna efter smak. Om du vill, söta med lite ketchup. Låt puttra en stund.

•2.       Klart! Servera med couscous eller något annat tillbehör i grynform du har hemma.


Kommentarer
Postat av: Emma

Det här ska jag ta och prova, älskar indisk mat!!!

2009-05-27 @ 14:04:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0